University Business Club of BGE

A UBC egy olyan diákszervezet, amely alapvető célja közelebb hozni egymáshoz a fiatal hallgatókat és az üzleti szektor szereplőit, összefogni az elkötelezett és motivált hallgatókat, akik mernek nagyot álmodni. Fontos számunkra, hogy tagjaink az elméleti tudás mellett olyan gyakorlati tapasztalatra tegyenek szert és olyan kapcsolatokat építsenek, amelyek fel tudnak használni a valódi nagybetűs életben. Ha szeretnél izgalmas előadások szervezésében részt venni, szakmailag fejlődni és emellett egy fantasztikus közösség tagjának lenni, akkor a legjobb helyen jársz, mert Téged is várunk jelentkezőink között.

#AlwaysAllin

Rólunk:

A University Business Club immáron harmadik éve képezi szerves részét a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatói életének. Szervezetünk alapvető célja, hogy a hallgatók izgalmas és érdekes előadásokon keresztül megismerkedjenek a gazdasági élet kisebb-nagyobb titkaival. Igyekszünk mindig aktuális problémák boncolgatni a legkiválóbb üzletemberek, szakemberek vagy sportolók segítségével.

A UBC nem csak a diákság, hanem a tagok részére is igyekszik minden lehetőséget megadni ahhoz, hogy céljaikat, álmaikat a lehető legkönnyebben válthassák valóra. Ebben nagy segítségünkre van a Youth Business Group, az az ernyőszervezet, mely belföldön és külföldön is összefogja az ambiciózus és elkötelezett fiatalokat, emellett mindig izgalmas trainingeket szerveznek a tagok számára, hogy még inkább naprakészek legyenek.

Diákszervezetünk négy különböző szekcióra oszlik, melyeknek sajátságos feladataik vannak, így bárki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló pozíciót a sales, az event managemet, a hr vagy épp a marketing szemléletében.

A University Business Club nem csupán egy diákszervezet, hanem egy életérzés és az a hely, ahol életre szóló barátságokat találhatsz.

Shape the Future, Lead the Business, Together at UBC!

 

 

Még ennyi ideig tudsz jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp