University Business Club of Corvinus

Shape the future. Lead the business. Together at UBC.

Ha szeretnéd felejthetetlenné tenni az egyetemi éveid egy közel 150 fős csapat tagjaként, akkor nálunk a helyed! A University Business Club a Corvinus egyik legnagyobb diákszervezete, aminek tagjaként kipróbálhatod magad HR-esként, Marketingesként és Sales-esként is. Nem beszélve arról, hogy választhatsz projektkoordinátori, tanácsadói és vállalkozói karrierútjaink közül is. Jelentkezz még ma a kérdőív kitöltésével és a CV-d csatolásával!

Rólunk:

Szeretnéd kihozni a legtöbbet az egyetemi éveidből? Szívesen tartoznál egy olyan diákszervezethez, aminek közel 150 tagja van? Szeretnél életre szóló barátságokat kötni? Segítenéd szakmai fejlődésed gyakorlati tapasztalatokkal?

Ha bármelyikre igen a válaszod, akkor a UBC-ben a helyed! Szervezetünk a Budapesti Corvinus Egyetem egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő menedzsment alapú diákszervezete. Akár a HR, akár a Marketing, akár a Sales specializációnk érdekel, esetleg később szeretnéd magad kipróbálni projektmenedzserként, vagy inkább tanácsadói képességeidet fejlesztenéd, vagy éppen szeretnéd megvalósítani saját vállalkozásod, egy a lényeg: ne felejts el jelentkezni hozzánk! Ezt megteheted szeptember 17-ig. Kövess be minket a közösségi média oldalainkon, hogy betekintést nyerhess szervezetünk mindennapjaiba és véletlen se maradj le semmilyen fontos információról!

Még ennyi ideig tudsz jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp