METU Tourism Club

 

A sikeres karrierhez 3 dolog szükséges.

Első a jó és stabil elméleti tudás, melyet nem csak a padok közt lehet elsajátítani, hanem a tematikus előadásokon is amelyeket folyamatosan szervezünk.

Második a gyakorlati tapasztalat, melyekhez sok év szükséges, de itt mégis előnyhöz juthatsz a workshopok által.

A harmadik a kapcsolati háló kialakítása, ahol szintén nagy előnyöd lesz, hiszen az MTC által olyan embereket ismerhetsz meg, akik a szakma meghatározó személyiségei.

Célunk, hogy tagjaink felkészültek legyenek bármilyen kihívásra amelyet az élet tartogat számukra. Szeretnénk a legtöbb tudás átadni és lehetőséget biztosítani számukra, hogy szakmai fejlődésük dinamikus legyen.

Mindig lesz kihez fordulniuk, mert egy remek közösséghez tartoznak, akik nem csak a szakmával hanem egymással is törődnek.

Rólunk:

METU Tourism Club a Budapesti Metropolitan Egyetem első számú turizmus fókuszú diákszervezete. 

  1. szeptemberében alakult és azóta is dinamikusan fejlődő csapatként működik. Mindezidáig 24 taggal büszkélkedhetünk, azonban szeretnénk, ha ez a szám tovább nőne és Te is közénk tartoznál!

Fontos célunk, hogy minden tagunk számára egy olyan összetartó közösséget biztosítsunk, ami elősegíti jövőjük magabiztos hátterének kialakítását. Prioritás számunkra, hogy megkönnyítsük tagjaink beilleszkedését és az egyetemen eltöltött éveiket. Bevonó tábor, versenyek, utazások, kalandok várnak rád és ezeken kívül persze, mint egy nagy család összeülünk és néha kiengedjük az egyetemi gőzt.

Nálunk nem csak szervezeten belüli kapcsolatokra tehetsz szert!

Kiemelten fontos tagjaink szakmai fejlődése is, amit képzési programunk előadásai, workshopjai és egyéb rendezvényei tesznek lehetővé, ahol a turizmus iparának szereplőivel kötjük össze tagjainkat. 

Akár szakmailag, akár egyénkén szeretnél kibontakozni, akkor remek helyen jársz, az Mtc-ben ezt megteheted!

Csatlakozz hozzánk és légy egy szuper csapat tagja!

Még ennyi ideig tudsz jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp