House of European Affairs and Diplomacy – NKE

Mi vagyunk a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyik legfiatalabb diákszervezete, ahol jelenleg 28-an munkálkodunk nap mint nap, hogy minél színvonalasabb belső zártkörű és nyilvános eseményeket tudjunk szervezni. Célunk, hogy szakmai előadások és kutatószemináriumok szervezésével járuljunk hozzá a diplomáciával és az Európai Unióval kapcsolatos hallgatói munkához.

Rólunk:

Az egyetem bármely karáról várunk szeretettel minden olyan az EU iránt elkötelezett, vagy érdeklődő hallgatót, akik nem csak tanulmányaikat szeretnék kiegészíteni az általunk nyújtott 4 féléves szakmai képzéssel, hanem sajátos szervezeti struktúránkba is szeretnének beilleszkedni. Négy szekcióval működünk: Event Management, Foreign Office, Human Resources és Public Resources. Az első féléves integrálást követően mindenki választhat magának egy szekciót, mely érdeklődési körének megfelelő, így maradék félévekben nemcsak az EU-t érintő diplomáciai kérdésekben fejlődhettek nálunk és kaphattok a munkapiacon is elismert képzést, hanem rendezvényeket szervezhettek, kezelhetitek az offline és online marketing felületeinket és dolgozhattok partnerköreink bővítésén is, mely során különböző nagykövetségekkel tárgyalhattok.

A kétéves képzéssorozat során után az utolsó félév legnagyobb eseményén a HEAD Starton az összes partnerünk képviselőivel találkozhattok, így nem csak a helyben lévő Európa Stratégiai Kutatóintézet munkatársaival, hanem akár az Igazságügyi Minisztérium EUs Államtitkárság, de a Külügyi és Külgazdasági Intézet és az Európai Parlamenti kapcsolattartó Iroda partnereink küldötteivel is.

Az országban egyre több helyen jelenik meg a HEAD diákszervezet. Jelenleg hárman vagyunk: NKE, BCE és PTE. Nem ritka, hogy a szakmai képzéseinket közösen szervezzük, illetve az egyes szekciókhoz tartozó továbbképzéseken is együtt veszünk rész, melyet ernyő szervezetünk a Youth Business Group biztosít számunkra. A YBG részéről minden félévben több olyan képzés kerül megszervezésre melyekre önkéntesen, önmagatokat fejlesztve járhattok el, hogy a mindennapi élet akadályait sikeresebben vegyétek. Ilyenek például a Get-Together-ek, ahol szakmázhattok, vagy akár elmehettek egy Érzelmi intelligencia, Nonverbális kommunikáció és Meggyőzéstechnika tréningekre is.

Ha szeretnél egy olyan szervezethez csatlakozni, ahol nemcsak szakmailag fejlődhetsz és egészítheted ki az egyetemi tanulmányaidat, hanem egy igazi közösség részese lehetsz úgy, hogy közben egy egész terület vezetőjévé is válhatsz, akkor a HEAD-NKE a legtökéletesebb hely számodra. Várunk minden kedves érdeklődőt infóestjeinken, reméljük minél többetekkel találkozhatunk majd!

Még ennyi ideig tudsz jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp