Ismerj meg minket!

A Corvinus Tourism Club 2017-ben alakult, Magyarország első turizmussal és vendéglátással foglalkozó diákszervezeteként. Célunk, hogy olyan hasonló érdeklődési körű embereket fogjunk össze, akik a turizmus világába és annak gazdasági vonatkozásába mélyebben szeretnének betekintést nyerni. Fontos, hogy nemcsak azokat várjuk, akik turizmusos hallgatók, itt a turizmus iránti szenvedély az, ami meghatározza, hogy kik csatlakoznak hozzánk. 

Csatlakozz hozzánk, mert:

Szervezetünk tagjaként betekintést nyerhetsz a turizmus és gasztronómia világába, megismerheted a szakma különböző ágait, valamint ezeket gyakorlatban is kipróbálhatod. Talent Programunk keretein belül számos céglátogatáson vehetsz részt különböző hotelekben, megtanulhatod egy vállalkozás indítás lépéseit, valamint az országimázs építés, és a tanácsadás fortélyait is elsajátíthatod. A diákszervezeti élet nagy előnye, hogy úgy fejlődhetsz szakmailag, szerezhetsz értékes, akár vezetői tapasztalatokat, hogy egy baráti társaság vesz körbe, azaz biztonságos környezetben próbálgathatod a szárnyaidat. 

A CTC lehetőséget ad, hogy egy olyan családias és összetartó közösség részévé válj, akikre nemcsak az egyetemi mindennapokban számíthatsz, hanem az élet minden területén. Közösségi programok, életre szóló barátságok, felejthetetlen bulik, külföldi utazások, közös szakmai sikerek, ezt mind megtalálod Nálunk!

Ha érdekel az utazásszervezés, a hotelek világa, esetleg később saját éttermet tervezel nyitni, vagy csak szívesen hallgatnál turizmussal és gasztronómiával kapcsolatos előadásokat, tréningeket, akkor köztünk a helyed!

Még ennyi ideig tudsz jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp