Business IT Club – BGE PSZK

A Business IT Club egy informatikával foglalkozó diákszervezet, mely másodikként az országban a PSZKn nyitja meg kapuit az IT iránt érdeklődők előtt. Ha céljaid között szerepel a szakmai fejlődés és egy jó társasághoz szeretnél tartozni, akkor a BIT-ben a helyed!

Rólunk:

A Business IT Club egy informatikával foglalkozó diákszervezet, mely másodikként az országban a PSZK-n nyitja meg kapuit az IT iránt érdeklődők előtt. Szervezetünk a Youth Business Group alá tartozik, amely az ország legnívósabb egyetemein van jelen, ezzel építve egy óriási tehetségközösséget.  

Csapatunk lelkes, fiatal gazdinfós hallgatókból áll, azonban ez a jelentkezésnek nem feltétele. Amennyiben érdekel az informatika, és azonosulni tudsz a szervezet értékeivel, jó helyen jársz. Cégszerűen működünk, ennek következtében négy szekcióban van lehetőséged nálunk dolgozni: 

  • Marketing
  • HR 
  • Business Development
  • Talent Development 

Képzési rendszerünk a Talent Program, ahol az általad választott karrierút – Üzleti Intelligencia vagy IT tanácsadás  – során naprakész gyakorlati tudást szerezhetsz a világ vezető IT cégeitől. Emellett belső képzésekkel, workshopokkal, MeetUpok szervezésével is foglalkozunk: ezek témája meglehetősen széles, a mesterséges intelligenciától és a webfejlesztéstől kezdve egészen az Adobe termékek (Photoshop és Illustrator) oktatásáig vagy az adatbányászatig terjed a skála. Ez az egyetemi tanulmányok mellett egy erős szakmai tapasztalatot is ad, mely felbecsülhetetlen érték a munkaerőpiacon. 

Diákszervezetként nagy hangsúlyt fektetünk a közösség építésére is. Célunk, hogy tagjaink a szakmai fejlődés mellett maradandó élményekkel gazdagodjanak. Csapatépítéssel, rendszeres közösségi programokkal garantáljuk a családias hangulatot. 

Ha céljaid között szerepel a szakmai fejlődés és egy jó társasághoz szeretnél tartozni, akik egy új, feltörekvőt alkotnak az egyetemi éveik alatt, akkor a BIT-ben a helyed!

Every BIT Counts!

Még ennyi ideig tudsz jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp