Budapest Investment Club

A Budapest Investment Club egy tőzsdei befektetésekkel foglalkozó diákszervezet a Corvinuson. Célunk, hogy a tőkepiacok iránt érdeklődő hallgatók minél átfogóbb képpel rendelkezzenek a tőzsdéről és megismerhessék a szakma kiemelkedő szereplőit, vállalatait.

Rólunk:

A Budapest Investment Club kevesebb mint három éve működő diákszervezet. A kezdetek óta 3 elemet tartunk a legfontosabbnak: Tudás, Közösség, Karrier:

 – Négy féléves kurzusunk segítségével tagjaink szert tehetnek az alapvető tőkepiaci ismeretekre és részt vehetnek különböző szakmai versenyeken, így megadva a lehetőséget a kellő tudás elsajátítására.

Szervezetünk nonprofit alapon működik, így a funkcionális munkamegosztás négy szorosan együttműködő szekcióban valósul meg. A közös munkának és érdeklődésnek köszönhetően egy összetartó csapatot generálunk, rengeteg közösségi programmal.

Partereink révén tagjaink betekintést nyerhetnek különböző munkakörök rejtelmeibe és megismerhetik a szakma kiemelkedő szereplőit, vállalatait. Mindeközben számos gyakornoki program lehetőséget nyújtunk, mely segítségével tagjaink könnyebben elhelyezkedhetnek a jövőben. 

Jelentkezz hozzánk és találkozzunk az első BIC táborodban! 

Még ennyi ideig tudsz jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp