Academy of Creative Engineers

Az ACE egy, az Óbudai Egyetemen, annak Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán létrehozott diákszervezet, melynek célja egy olyan különleges közösség megalkotása, melybe olyan diákok csatlakozhatnak, akik tudatosan szeretnék építeni a jövőjüket. Szervezetünkben a kreatív mérnök hallgatók nem csak saját szakmai területükön fejlődhetnek, hanem egyúttal betekintést nyerhetnek a vállalati működés és vezetés alapjaiba is.

Mi azokat az ambiciózus, motivált és érdeklődő hallgatókat keressük, akik többet szeretnének kihozni az egyetemi éveikből és vágynak arra a személyes fejlődésre, mellyel később elérhetik a kitűzött céljaikat. Ha Te is ilyennek gondolod magad, jelentkezz bátran!

PLAN TOGETHER.

Rólunk:

 

Az ACE-ben lehetőséget kínálunk arra, hogy partnereink segítségével részt vegyetek a Talent Programunkban, ami egy négy féléven át tartó képzés, ahol az egyetemen elsajátított elmélet kiegészül magas szintű business és management ismeretekkel.

Fontosnak tartjuk a kapcsolatépítést is, így arra is lehetőséget kínálunk, hogy céges partnereinket közelebbről, személyesen is megismerhessétek, illetve hogy Ti is bemutatkozzatok nekik. Emellett félévente több alkalommal szervezünk olyan inspiráló és szórakoztató előadásokat, ahol már befutott, sikeres előadóktól hallhatjátok első kézből azokat a tapasztalatokat, melyek keresztül segítették őket saját céljaik elérésében.

Mindezeket a tapasztalatokat különböző, mégis egy célra törekvő szekcióink segítségével sajátíthatjátok el, melyek az alábbiak: HR, Talent Developement és EM/Marketing.

 

Még ennyi ideig tudsz jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp